Cederroth är ett företag med tradition

Cederroth är ett företag med lång tradition av att utveckla, producera och sälja vardagsnära, säkra och effektiva hälsoprodukter med naturliga ingredienser. Våra varumärken produceras och säljs i första hand på den nordiska marknaden på apotek, i hälsokostbutiker och i dagligvaruhandeln. Vi är ett av få företag inom branschen som verkar från idé och forskning till färdig produkt. Flertalet av våra produkter tillverkas i egna fabriker i Sverige, Danmark, Polen och Spanien.

Kontaktuppgifter Samarin och Cederroth

Cederroth AB
Box 715 (besöksadress: Kanalvägen 10A)
SE-194 27 Upplands Väsby, Sverige
Telefon: +46 8 590 96 300
E-postadress: konsumentkontakt@cederroth.com
 

Starkt miljöengagemang

Inspirationen hämtar vi ur den miljö vi har omkring oss, både i vårt dagliga arbete och i utvecklingen av våra produkter. Vi arbetar med visionen att våra produkter ska skapa ett välbefinnande både på in- och utsidan i människors vardag. Det är därför naturligt för oss att värna och vårda den miljö som inspirerar oss.  Vi arbetar därför med ett starkt engagemang för miljöfrågor som direkt eller indirekt är kopplade till våra produkter från råmaterial till återvinning.

 

Cederroth har cirka 800 anställda med Europa som marknad. Vid sidan av våra sju dotterbolag finns vi representerade i många andra länder genom distributörer.